design stockholm

5 x Design House Stockholm

Last Updated: 16 augustus 2023By

Elegant en stijlvol, zo kun je Design House Stockholm wel omschrijven. Kenmerkend zijn de producten met persoonlijkheid en karakter. Het Scandinavische merk ziet zichzelf als een uitgever van design, met de ontwerpers als auteurs. Zij ontwikkelen en produceren de ontwerpen van nationale en internationale designers. Even een paar eyecatchers op een rijtje. En ik begin met de meest bekende. En dat is…

Het Knot Kussen van Design House Stockholm

Je kent hem waarschijnlijk wel via Pinterest of Instagram. Knot is gemaakt van een lange gebreide slangen die op een leuke manier zijn verwikkeld tot een knoop. Origineel, comfortabel en esthetisch! En lekker speels. Knot Kussen is verkrijgbaar bij MisterDesign in de kleuren bruin, grijs, blauw en groen. Ik vind ze onwijs gaaf staan en sluit niet uit dat er nog eentje bij ons op de bank beland..

Let it grow

De Grow Greenhouse Kas is er eentje die echt in elk interieur past. De kas in eivorm bestaat uit twee delen. Hij is in 3 maten verkrijgbaar:  small, large en extra large. De kas is gemaakt van mondgeblazen glas en geschikt voor het planten van zaden tot kleine groepen planten. De Grow Greenhouse Kas staat erg gezellig in huis. Zet hem op een zichtbare plek en kijk elke dag hoe uw plantje groeit!

Verlichting van Design House Stockholm

Minimalistisch, dat zijn de meeste design woonaccessoires en Designmeubels. Ze zorgen voor rust en zijn subtiel, maar weten toch de aandacht te trekken. Het is altijd ontzettend leuk om te lezen welke designers en gedachtes er achter de producten zitten. Daarom nog wat lichtbronnen die zeker een mooi plekje in je interieur verdienen.

De dimbare Cord Lamp van Design House Stockholm is een minimalistisch vormgegeven maar opvallende lamp. In plaats van te proberen de kabel te verbergen, is de kabel het belangrijkste kenmerk van de Cord Lamp. Het klassieke textielkoord is versterkt met behulp van een verborgen stalen buis. Tezamen met de grote gloeilamp maakt deze innovatief ontworpen kabel een iconisch ontwerp van de Cord Lamp.

Ook deze lamp vind ik erg tof. Het is de Block tafellamp. Er zijn 2 modellen, klein en groot én verkrijgbaar in zwart en wit. Hij is al in 1997 is ontworpen en gaat dus al wat jaren mee. Tijdloos dus.

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment