Bobo chose me

Last Updated: 10 oktober 2023By Tags: , ,

Bobo Choses: in één woord GE-WEL-DIG! Sinds de baby er is (nou ja, eigenlijk sinds het moment dat ik wist dat ik zwanger was) surf ik naar totaal andere websites dan voorheen. Maar ik moet je vertellen, online shoppen voor de kleine is minstens zo leuk! Zo scoorde ik afgelopen week deze tas van Bobo Choses in de verlate sale. Ik vond de shop AnnLiz via 9straatjesonline.com en twee dagen later hing ie aan de kapstok.

Ik hoor je hardop denken, Benjamin loopt nog niet wat moet je daar nu al mee, maar ik heb de rugzak gewoon al gebruikt voor logeerpartijtjes. Ideaal!

Veel gedragen en hopelijk nog vaker, als de temperaturen omhoog schieten. Voordat ik items van de nieuwe collectie aanschaf, wacht ik tot ik de schreeuwende letters Sale in mijn online brievenbus vind. Stiekem heb ik wel een wishlist gemaakt met favo winkels die Bobo Choses verkopen.

PS: Wat heb jij gekozen?

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment