Cute: nieuwe Maed for mini collectie

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Ik krijg direct zin in de herfst bij het zien van deze nieuwe collectie. Ze hebben zelfs een mom+kid sweater. Fantastisch. Ik vind de warme kleuren uit de collectie zo mooi, dat ik gelijk zin krijg in de herfst. De Indian Summer. Je kent ze wel, die zonnige frisse dagen waarbij de bladeren rood, oranje en geel zijn. Een heerlijke wandeling door het bos met als afsluiter een pannenkoek of een kop warme choco met slagroom. Hierbij mijn favorieten van Maed for mini.

  • De fake furry jas is echt te snoezig
  • Dezefde trui als Pip, ik zie het helemaal voor me!
  • De jurk zou Pip echt prachtig staan.

Wil je meer van ons zien? De lookje en kleertjes van onze kids? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Ik ben benieuwd naar jouw favorieten uit de Eye Of The Tiger collectie

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment