Op zoek naar een leuke outfit voor Carnaval? Wij geven je 3 tips!

Op zoek naar een leuke outfit voor Carnaval? Wij geven je 3 tips!

Last Updated: 15 december 2023By Tags: ,

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor de echte fanatiekelingen is Carnaval op 11 november alweer begonnen. Dat betekent dus dat het ook hoog tijd wordt om te gaan shoppen voor je Carnavalsoutfits. Ga je alle dagen Carnaval vieren en wil je ook alvast een aantal ideeën voor de weekenden voor Carnaval? Dan heb je aan één outfit voor Carnaval natuurlijk niet genoeg. In dit artikel geven we je 3 tips om de perfecte outfits te vinden voor deze Carnaval!

1. Ga voor een klassieker 

De klassiekers doen het altijd goed met Carnaval, ideaal als je even niet zoveel inspiratie hebt. Denk bijvoorbeeld aan indianen kleding, dat is toch altijd een goede keuze voor een goed fout feestje? Het is feestelijk, een beetje sexy als je wil, en iedereen snapt als wat je verkleed bent. Dus perfect als je het lastig vindt om weer iets nieuws en origineels te bedenken en het ook wel eens prima vindt om voor een echte klassieker te gaan. Ben je niet zo van de indianen? Dan kun je uiteraard ook voor stoere cowboy kleding of cowgirl kleding gaan. 

2. Een koppel outfit

Ga je als stel Carnaval vieren? Dan is het natuurlijk super leuk om voor een matchende outfit of een speciale koppel outfit te kiezen. Weet je niet zo goed wat voor outfits passend zijn voor jullie als koppel? Hieronder geven we een aantal voorbeelden: 

  • Peach & Mario
  • Roodkapje en de Boze Wolf
  • Peter Pan en Tinkerbell 
  • Non en Priester 
  • Batman & Robin
  • Superman & Superwoman 
  • The Joker en Harley Quinn 

3. Lekker fout doet het altijd goed 

Met Carnaval heb je een goed excuus om je lekker fout te kleden, maak daar dus ook gewoon gebruik van. Ga bijvoorbeeld in zo’n klassieke jaren 70 of jaren 80 sportoutfit. Dat is niet alleen heel vrolijk, maar past ook echt in de Carnaval stemming. Ben je een fan van Abba? Vul je outfit dan aan met allerlei glitter, een flarden broek en een crop top met wijde mouwen. Zo kun je mooi in de stijl gaan van je favoriete muziekgroep!

Andere tips voor de Carnaval 

Naast deze outfit tips zijn er nog een aantal dingen die niet vaak genoeg gezegd kunnen worden voor het begin van de Carnaval: 

  • Carnaval betekent veel dansen, staan en lopen. Ga dus never nooit op pumps, maar draag gewoon lekker je sneakers. 
  • Hoe meer accessoires je gebruikt, hoe beter. Over the top bestaat niet met Carnaval, dus voeg gewoon alles dat je in je kast kunt vinden aan je outfit toe!
  • Draag nooit gloednieuwe kleren of dure kleding met Carnaval. De kans dat je outfit vies wordt of beschadigingen oploopt is namelijk altijd aanwezig. 

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment