5 x fijne items voor een Ibiza stijl in huis

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Yup, weer een rijtje van 5. Ik hou van lijstjes! En interieur. En Ibiza. En Ibiza stijl in huis. Wie niet ;-). De bohostijl is er eentje die toch wel favoriet is. Voor binnen en buiten. Want we leven nu al een aantal weken praktisch buiten. Een huisje op Ibiza, dat lijkt ons wel wat. Helaas zit dat er voorlopig nog niet in, maar dromen mag. Toch?

We houden het dus nog even op binnen. Vandaag dus 5 fijne items in de Ibiza stijl.

De ladder 

Hij verschijnt al lange tijd in onze feed op Instagram en Pinterest. Super tof. Persoonlijk vind ik hem wel lastig stylen maar blijf hem leuk vinden. Praktisch voor tijdschriften of handdoeken (wanneer hij op de badkamer staat), handig voor verlichting en ook leuk om er dingen aan te hangen of op te leggen. Dit witte exemplaar van By-Boo heeft ook nog wat haakjes. Ook leuk om plantjes aan op te hangen.

Opbergmand

Een opbergmand is altijd fijn. Die heb je dus ook echt nooit genoeg in huis. Voor je plaid, kussens, speelgoed en andere spullen die je graag uit het zicht wilt. Daarnaast ook gewoon erg fijn ter aankleding van de ruimte. Ik heb gekozen voor deze opberger omdat ik hem echt in het stijltje vind passen. Mooie stof en je krijgt wel een handgemaakt gevoel bij dit mooie exemplaar.

Natuurlijke materialen en kleuren

De basis in de boho stijl is vaak rust. Er komen veel natuurlijke kleuren en materialen in terug. Een stoel vind ik zo ontzettend gaaf! Ook tof om er een fijn kleed bij te leggen en een tafeltje. Zodat je een apart hoekje creëert. De By-Boo armchair kost € 169, leuke prijs al zeg ik het zelf!

Hanger macrame

De hanger, macrame. Wie kent ze niet? Ze komen ook mooi tot hun recht op een gekleurde grote muur. Deze is echt super groot, dus zoek daar wel een grote muur voor.

Sowieso meer planten!

Planten zorgen ook echt voor een fijne warme sfeer. De groene kleur past goed bij de aardetinten, oud roze en de andere warme lichte kleuren die je vaak in het boho palet voorbij ziet komen. Heb je een kleine kamer? Kies dan voor een (ronde) spiegel, dat zorgt voor meer licht en oogt ruimtelijk.
Wil je meer van ons zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: Welke stijl past bij jou? Boho of juist design en strak?

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment