Creëer maximale opbergruimte met een wastafelonderkast

Creëer maximale opbergruimte met een wastafelonderkast

Last Updated: 24 juni 2024By Tags: , ,

We zijn dagelijks in onze badkamer. En vaak is dit een van de kleinere kamers van ons huis. Toch willen we daar heel veel spullen opbergen. Voor verzorging, schoonmaak en meer. In dit artikel lees je hoe je de opbergruimte in de badkamer maximaliseert.

Een overvolle badkamer organiseren

Ken je dat, een overvolle badkamer? Je wilt er ook zoveel spullen kwijt. Voor wassen, schoonmaak, scheren, tandenpoetsen en allerlei andere verzorging van jezelf en de woning. En wellicht zelfs ook nog wat medicijnen. Vaak is de badkamer niet bepaald het grootste vertrek van het huis en wordt de ruimte die er is al in beslag genomen door wastafels, een toilet, douche en soms zelfs een badkuip. En toch wil je dus al die spullen, die je dagelijks nodig hebt, daar opbergen. Op een nette, schone en overzichtelijke manier. Maak daarom gebruik van wastafelonderkasten.

Handige manier van opbergen

Een kast voor onder de wastafel is in zo’n volle badkamer met beperkte ruimte de ideale oplossing om nog meer opbergruimte te creëren. Je maakt daarmee namelijk handig gebruik van de “loze ruimte” onder de wastafels. Daar is genoeg plaats om een opbergkast neer te zetten of te hangen en daar kun je heel veel tandpasta, wc-rollen, maandverband, douchegel, scheerattributen en pakjes paracetamol kwijt! En daarmee voorkom je dat je wastafel, de rand van het bad of de douche overvol raken waardoor je deze niet hygienisch schoon kunt houden of altijd maar op zoek bent naar die ene tube of flacon.

Alle soorten, maten en kleuren

Bij EMOB, de specialist in woninginrichting, vind je enorm assortiment wastafelmeubels. Je kunt kiezen uit wastafelonderkasten met deurtjes of lades, of een combinatie daarvan. Kasten waarin de wastafel wordt geïntegreerd of juist losse kasten op pootjes of wieltjes die eventueel verplaatsbaar zijn. Liever een hangend exemplaar? Ook dat is mogelijk. En natuurlijk is er keuze genoeg in afmetingen, materialen en kleuren. Zoveel smaken en wensen, zoveel keuze bij woonwarenhuis EMOB.

Snelle levering en veilig online shoppen

Bij de woninginrichtingsspecialist kun je veilig online shoppen. Je bepaalt zelf hoe je betaalt en daarbij is achteraf betalen ook mogelijk. Omdat het bedrijf meer dan 30.000 artikelen op voorraad heeft, is bijna altijd een snelle levering, ook in de ons omringende landen, mogelijk. Zo kun jij snel een opgeruimde badkamer hebben met een wastafelmeubel dat past bij jouw badkamer en bij jouw wensen en behoeften.

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment