Musthave: Kinderstoel eames

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Je kent ze vast wel, de mooie Vitra Eames stoelen of de schattige Eames kinderstoel. Helaas niet voor iedereen betaalbaar. Gelukkig worden er ook replica’s gemaakt. En gelukkig is daar de toffe webshop Vintagelab15. Want daar vind je heel veel mooie stoelen. En lampen. En tafels. En mooie prijzen. Benjamin is trotse eigenaar van een witte Eames kinderstoel. Dus lees snel verder!

Kindjes willen bij de grote mensen horen

Net als zoveel andere kiddo’s, wil Benjamin wat wij hebben. Zo is zijn favoriete bezigheid stofzuigen, wil hij helpen met koken en wil hij zitten waar wij zitten. In de woonkamer staat een ‘grote’ Rockingchair, een prachtige witte schommelstoel. En nu een prachtige aanvulling, een mini witte Eames kinderstoel. Nu hoort Benjamin er helemaal bij, en heeft hij een stoel in zijn formaat om lekker bij de grote mensen te horen en tv in te kijken. De stoel kost € 55,-, niet duur!

Verjaardagscadeau: Eames kinderstoel

Deze stoel, of een van de vele uit de collectie is leuk om te vragen als je kleintje bijna jarig is. Vaak zoek je een cadeau waar je wat langer mee kan doen, waar je ook echt plezier van krijgt. Ik denk dat je hier lang mee kan doen en het staat ook nog eens heel mooi in de woonkamer. En het maakt je kinderhoekje af! Er zijn namelijk ook heel veel stoelen die juist bij een tafeltje passen.

XL en XS: Verschillende kleuren en onderstellen

We willen allemaal een eachte Eames kinderstoel, of juist voor onszelf, voor in de woonkamer, aan de eettafel, maar gelukkig worden en genoeg look a likes gemaakt. Er is heel veel keus aan onderstellen, kleuren, materialen, echt top! Volg je ons trouwens al via Instagram, Pinterest of Bloglovin? Daar zie je de Eames kinderstoel en de foto’s van onze favoriete webshops voorbij komen.

Keuken of tuin?

Wil jij je keukentafel of tuin een paar nieuwe Philippe Starck stoelen geven? Dan zit je ook helemaal goed bij Vintagelab15! Ik zou graag aan de eettafel nieuwe stoelen willen, het liefste 6. Maar dan moeten we helaas nog even doorsparen ;-). Welke stoelen zijn jouw favoriet?

PS: Leg een leuk schapenvrachtje in de stoel, dat geeft het nét wat extra’s.

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment