Prachtige bloemen vragen om een mooie vaas

Last Updated: 10 oktober 2023By Tags: , ,

Bloemen maken de vaas, de vaas geeft de bloemen nét dat extraatje mee. Eens? Want een prachtig boeket, in welke grootte dan ook, verdient een mooie vaas. Gelukkig zijn er steeds meer bijzondere vazen te vinden. Zoals de Cecilie Manz Vaas van Fritz Hansen . Deze prachtige glazen vaas is ontworpen door de Spaanse Jaime Hayon, je weet wel, die van de Single Kandelaar waar ik onlangs over schreef. Ik vind het zo fijn als de zon weer even schijnt. We zijn wat verwend afgelopen zomer. De zonnestralen op de vloer maken het gelijk een stuk lichter in huis en ook gezelliger! Nog eventjes en de houtkachel kan ’s avonds weer aan. Het knisperende hout, de fijne warmte.. heerlijk! Gelijk een kijkje in de woonkamer

Bloemenmeisje

Toevallig had Pip op de foto een bloemenshirt aan. Dat zag ik pas achteraf toen ik de beelden aan het bewerken was. Wel verleidelijk al die bloemen op tafel. Gelukkig bleef het bij ruiken…Wil je een kijkje nemen in onze huizen? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

Mooie bloemen

Ik kan echt genieten van verse bloemen. Een klein boeketje of verschillende losse bloemen in vaasjes. Maar ook van een mega boeket in de keuken, op tafel. Het liefste stel ik een boeket samen met allerlei verschillende kleuren en bloemen. Lekker wild. Ik kijk ook altijd vol verwondering naar de plukboeketjes. Ik kom helaas nooit onderweg van die prachtige bloemen tegen, dus mij vind je dan bij de plaatselijke bloemist. Ik kan in de winter ook genieten van een bos ‘supermarkt tulpen’ en in het voorjaar van grote pioenen. Heerlijk om tijdens het boodschappendoen nog even snel een boeketje mee te pakken. Fleurt lekker op!

PS: Wat zijn jouw favoriete bloemen?

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment