Roze bloempot: stoer en stijlvol

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Roze, de kleur die nooit verveeld! We zijn obsessed met de nieuwe Ferm Living pottencollectie. Want naast wat donkere tinten zijn ze ook uitgebracht in roze. Yay! Fleurt gelijk de boel op. Er hangt een fijn exemplaar in onze tuin. Ik bracht een bezoekje aan het lokale tuincentrum en kocht wat witte plantjes. Mooie combinatie met het roze en hout.

Een mooie toevoeging

Zoals je misschien hebt gezien hebben we een super leuk houten huisje in de tuin staan. Een speelhuisje. Voor de kids. Ze zijn er dagelijks in te vinden en ook met dit wisselvallige weer. Laarzen aan, paraplu mee en chillen in het huisje. De Bau Balcony Box is een kleurrijke toevoeging. Dat roze alleen voor kleine meisjes is, is natuurlijk helemaal niet waar. De kleur voegt, mits je de juiste tinten gebruikt, veel warmte toe aan een interieur. Dus laat staat wat het met je tuin kan doen! Mooie bloempotten voor buiten zijn een fijn extraatje. Uiteindelijk zijn de planten de eyecatchers, maar met de bloempot geef je net dat beetje extra. Je bepaalt ook meteen de sfeer en de stijl van de tuin.

Ik kan niet wachten tot de hele tuin in bloei staat. Zo fijn!

Wil jij jouw tuin ook opfleuren? Kijk dan eens naar items voor in de tuin. Naast de plantenbak heeft Ferm Living nog een paar hele fijne andere items in de collectie. Zoals de Bau pot! Die overigens ook in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Genoeg inspiratie dus. Nu nog even keuzes maken.

Meer van ons en de kids zien? Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories.

PS: ik denk dat een hangplantje ook heel leuk staat in deze hangende plantenbak!

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment