Sfeervolle voile gordijnen in de keuken

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Wat een sfeer in de keuken met mijn nieuwe voile gordijnen! Afgelopen herfst lakte ik de kozijnen zwart. Maar er ontbrak iets. Het was gewoon niet af. Ik heb er ook lang over gedaan om de juiste afwerking te vinden. Beide deuren kunnen open dus dat maakte het extra lastig. Ik besloot dus dat ik voor 2 delen wilde gaan. 2 x een plissé, of rolgordijn of voile (vitrage) of juist jaloezieën. Het was lastig. Zwart moest het sowieso worden.

Op Instagram zal ik hele mooie vitrage bij Veneta. Ze laten lekker veel licht door en dat is ook wat we juist zo fijn vinden aan de keuken. Het daglicht! Ik kwam in contact met veneta.com en was ook verrast door het aanbod. Je vindt er namelijk ook goedkope gordijnen, shutters, vouwgordijnen en ook transparante rolgordijnen

Het was super simpel om met de online meethulp het kozijn op te meten en te bestellen. Ze werden erg snel geleverd en het ophangen was dan ook een fluitje van een cent! De afwerking is prachtig, ik had dit zelf niet zo netjes verwacht, ben dus blij verrast.

PS: Wat is jouw favoriete raambekleding?

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment