Dé kinderstoel die onmisbaar is in je huis!

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Ik heb het bewijs. Echt waar. De Tripp Trapp van Stokke gaat mega lang mee! Hoe ik dat weet? Nou, ik heb er vroeger thuis op gezeten en nu zit Benjamin op diezelfde stoel. Hij staat bij mijn ouders. Ik ga nu dus echt niet vertellen hoe oud ik ben maar geloof mij, die stoel ziet er nog piekfijn uit. Zelf heb ik nu ook een Tripp Trapp. Ik vond het kiezen nog best lastig, want oh wat zijn ze mooi.

Welke kleur past in jouw interieur?

Ik kan niet zo goed kiezen. Zeker niet als het aanbod groot is en alles even mooi is. Ik koos voor de kinderstoel in de ‘kleur hout’, helemaal volgens de Scandinavische trends. Deze woonstijl vind ik erg mooi. Rustig, wit, en gemakkelijk te matchen met kleuren en accessoires. De tegelvloer lag al in ons huis toen we hem kochten, ideaal met kindjes die graag knoeien.

Er zijn echt veel kleuren beschikbaar, welke kleur is jouw favoriet?

Super strak zijn de stoelen van Stokke. En ze kunnen tegen een stootje. Dat is helemaal fijn met kids. Je zet de stoel trouwens heel gemakkelijk in elkaar en verstellen gaat ook gemakkelijk. Erg fijn voor vaders en moeders met twee linker handen. Op de foto ook nog stoelen van Vintagelab15, lamp van Hema, keukentje Ikea en de beker is van het merk Domoor.

Tripp Trapp is voordelig

Als je een beetje een leuke kinderstoel wilt, ben je zo een paar tientjes kwijt. Praten we over een Tripp Trapp ben je nog wat meer kwijt. MAAR. Dit is echt eenmalig, want van deze stoel heb je jaren lang (!) plezier. Het is echt de investering waard en ik spreek uit ervaring. Zo is de stoel namelijk heel simpel te verstellen.

Voor de bébé

Toen Benjamin nog klein was, vonden wij het wel gezellig als hij bij ons kwam liggen/zitten tijdens het eten aan de keukentafel. Maar hoe doe je dat met een kleintje? Ik vind het jammer dat ik toen nog niet wist dat daar ook een oplossing voor bestaat. Waren wij creatief met een grote wipstoel op tafel (heel onhandig), ga je nu voor de Newborn Set en kan je kindje vanaf het begin al gezellig mee aan tafel. Daarna zet je er natuurlijk gewoon een kinderzitje in, later kan de beugel eraf en na enkele jaren de plakjes op de laagste stand. Deze stoel past dus altijd! Ook leuk om te weten, de Stokke-filosofie is nog steeds gebaseerd op één kernbegrip: het ontwerpen van producten in het beste belang van het kind.

Stoer, simpel of fel

Ook handig aan de stoelen zijn de plankjes. Je kindje zit er goed op, de voeten kunnen lekker steunen op het plankje in plaats van hangen en het onderste plankje vangt ook nog wat rommel op. Maar vooral blij word ik van het brede assortiment en de kleuren. Echt, kijk vooral eens bij deze leuke kleuren, ik word er helemaal vrolijk van! Heb jij trouwens ook al een Tripp Trapp of ben je van plan er eentje aan te schaffen?

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment