Waarom kiezen voor Palm behang? 3 tips voor het beste resultaat

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Behang, wie houdt er niet van? Net als in fashion zie je ook in je interieur de trends veranderen. Wij hebben thuis een mix van Scandinavische invloeden en kleur. Zo zit er op woonkamer dit Savuti behang van Cole and Son op een grote wand en buiten de bijkeuken om  heeft iedere kamer wel een behangetje. Fan van behang ben ik zeker! En waarom kiezen voor een kleur op de muur als je met behang nét dat beetje extra kunt brengen zoals met behang en palmbomen op de muur. En dat kan natuurlijk ook subtiel worden gebracht!

Verven of behangen?

Behang geeft een totaal ander gevoel dan een geverfde wand. Het springt er vaak totaal uit of het voegt juist wat toe. Het voordeel van luxe behang is toch echt wel de kwaliteit. Gemakkelijk aan te brengen, scheurt niet en vaak ook waterafstotend. Daarnaast doe je ook niet zo snel mee aan de eenheidsworst van Instagram (waar ik mij ook wel eens schuldig aan maak). Met een beetje lef kun je net dat beetje extra geven aan de ruimte. Kijk maar eens naar het prachtige Palm behang, deze print springt er lekker uit en zorgt voor meer warmte en beleving in de ruimte. Verschillende structuren, kleuren en prints (check even de prachtige illustraties van dichtbij), er is voor ieder wat wils.

Pak uit met gouden behang

Helemaal terug van weggeweest, goud. Het klassieke materiaal, de klassieke tijdloze kleur laat de ruimte schitteren en zorgt voor nét dat beetje extra. Met goudbehang kun je uitpakken, creëer een boutiqehotel sfeer met een van de prachtige designs van het Belgische Arte behang. Eigenzinnige prints, rijke kleuren en interessante effecten zijn volop aanwezig in het behang van Arte, want behang mag volgens hen nooit saai zijn.

Behangtips

En om deze blog mee mee af te sluiten krijg je nog een paar behangtips want een mooie muur begint met een goede voorbereiding.

  1. Zoek een partner of een goede behanger. Behangen is leuker samen en ook veel fijner. Zeker met patroon behang. De banen kunnen zwaar zijn en samen plakt dit toch ook veel fijner.
  2. Koop kant en klare behanglijm. Geen gedoe met klontjes! En je kunt het prima bewaren, dus als je het onder de knie hebt kun je later prima nog een wandje behangen in huis.
  3. Zorg voor goed gereedschap. De behanglijm smeer je het makkelijkste met een borstel op de muur (geen ouderwetse behangtafel meer nodig), een scherpe schaar en een stanleymes. Zorg voor een scherp mes want je wilt geen lelijke randjes.

PS: Ik ben benieuwd, ben jij ook zo gek op behang?

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment