Prachtig design voor buiten: Hay Pallisade

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , ,

Een moderne en Franse sfeer in de tuin? Zo kan ik denk ik de HAY Palissade collectie het best omschrijven. De design tuinmeubels hebben echt een waanzinnig design! En met deze warme temperaturen zit ik lekker te Googlen naar tuininspiratie en ondertussen zag ik deze mooie collectie voorbij komen. De meubels zijn trouwens te bestellen in vier verschillende kleuren, namelijk: Antraciet, Lichtgrijs, Olijfgroen en Wit. Ik laat je even wat beelden zien.

De HAY Palissade collectie bestaat uit tafels, banken, stoelen en krukken. Misschien komt het wel door het Franse designer duo Ronan & Erwan Bouroullec, maar de HAY stoelen geven mij wel een Frans gevoel. Je kent de heren waarschijnlijk wel van hun prachtige creaties voor HAY, Vitra en FLOS.

Trek de lijn door

De design tuinmeubels zijn gemaakt van gepoedercoat staal, dit zorgt voor een prachtig design, maar zorgt er ook voor dat de meubels erg licht van gewicht zijn. De groene kleur is in één lijn met de natuur, erg mooi om te zien. De andere kleuren zijn ook zeer rustig, dat is wel fijn zo in de tuin. Bij Misterdesign (die mij een beetje hielp met deze blog) hebben ze echt veel items uit de lijn. Voetenbanken, loungestoelen, gewone armstoelen of de loungebank (favoriet). De ronde vormen zorgen ook voor verbintenis met de natuur.

Weltevree

En als ik dan nog even verder mag dromen, dan zou ik de prachtige Outdooroven van Weltevree in mijn tuin plaatsen. Heerlijk ’s avonds nog even stoken en lekker pizza bakken!

Wil je meer van ons zien?  Volg ons dan via Instagram, Facebook of Bloglovin! Voor dagelijkse updates. En natuurlijk ook op Instagram Stories, dat vinden wij eigenlijk nog het aller leukste social media kanaal!

PS: Ik kan niet wachten op nog meer zwoele zomeravonden!

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment