Schoolplaten: dé musthave voor de kinderkamer!

Last Updated: 7 september 2023By Tags: , , ,

Je ziet ze overal voorbij komen: de schoolplaten. De vintagelook posters in verschillende thema’s zijn helemaal hot en leuk. Niet alleen leerzaam maar super decoratief voor de kinderkamer van nu. Voor iedere kinderkamer is er wel een poster die past..

Reken er maar op

Voor iedere kleuter geen overbodige luxe en een lekker geheugensteuntje: alle rekentafels voor je op een rij, handig..

ABC..

De A is ach hoe leuk en  de B is van boffen dat er zulke leuke dingen worden gemaakt!

Opbouwend

De keuze voor de kamer van Noah was niet zo heel moeilijk want hoewel ikzelf de tafel- en alfabetposter het leukste vind, wees hij natuurlijk direct deze poster aan met de grote stoere werktuigen.

DIY

We zijn natuurlijk dol op leuke Do It Yourself dingetjes dus hoe leuk is deze blanco krijtbord poster. Geen gedoe met krijtverf of behangetjes maar gewoon een toffe posters die je op allerlei manieren kunt invullen. Love it!

Bugs

Een hele gave schoolplaat met een leuke verzameling insecten €26,95. Voor de bugslovers. Ik weet dat de zoon van mijn lieve vriendinnetje deze plaat echt te gek zou vinden op zijn kamer!

Sociale middelen

Eerder liet Sanne in haar blog al de vintagelook wereldkaart zien maar deze schoolplaten zijn ook echt een aanwinst voor de kinderkamer toch? Volg je ons trouwens al via onze andere social media kanalen zoals Instagram, Facebook, Bloglovin? Leuk nieuwtje is dat we sinds kort ook op snapchat te vinden zijn!

PS: kiezen maar!

editor's pick

latest video

news via inbox

Nulla turp dis cursus. Integer liberos  euismod pretium faucibua

Leave A Comment